Väärä keskenmeno - minua diagnosoitiin väärin ja vielä raskaana (2024)

"Mikä tarkalleen onettä? "Kysyin tukemaan kyynärpäitäni tutkintapöydällä tutkimalla ultraäänimonitoria." Se on seitsemän viikon ikäinen alkio, jolla on syke ", terveydenhuollon tarjoajani sanoi.

En voinut uskoa sitä.Kaksi viikkoa ennen, minulla oli diagnosoitu akeskenmeno- raskauden menetys.Olen kilpaillut lääkärin vastaanotolle kokenut raskaan kouristuksen ja verenvuodon, ja ultraääni näytti vahvistavan suolen tunteeni, että raskauteni päättyi.Ei ollut alkiota, missä siellä olisi pitänyt olla.

Silti täällä olin kaksi viikkoa myöhemmin, huomasin, että se oli väärä keskenmeno ja olin vielä raskaana.

False Miscarriage—I Was Misdiagnosed and Still Pregnant (1)

Olin viettänyt viimeiset kaksi viikkoa jättäen hyvästit tähänraskaus.Ystäväni olivat ottaneet minut häiritsemään minua.Tein tarkoituksella kaiken, mitä raskaana ei ole tarkoitus tehdä - loivat pehmeät juustot, harjoitti rasittavasti ja hukkui suruni viiniin ja olueseen.

Olin jopa kaivannut laajentumis- ja kurettitoimenpiteitä - kutsutaan myös D&C: ksi - jossa kudos poistetaan kohdasta tämän "menetetyn" raskauden lopettamiseksi ja puhdistamaan tietä seuraavalle yrityksemme tulla raskaaksi.Kiitos Jumalalle, että ajoitin tämän toisen ultraäänen ennen leikkauksen varaamista.

Siellä oli alkiomme pienillä jalan silmukoilla ja erehtymätön syke - elossa.Se oli yksinkertaisesti viikko päivämäärien takana, joten mesuunniteltuPaljon myöhemmin sykläni kuin luulimme.Verenvuoto ja kouristukseni?Osoittautuu, että olen joku, joka voi kokea sen eikä keskenmenoa.

Mieheni ja minä olimme shokkitilassa tässä tapahtumavaihdossa ja vaikka tunsin olevani varovainen juhlimaan tätä uutisia, kunnes alkio asui viimeisen 10 viikon aikana, emme voineet olla innostuneita ja niin uskomattoman onnekkaita.

Epäröin jakaa uutiset julkisesti, koska olin varovainen kylväen vääriä toivoa muille: Useimmat keskenmenot ovat todella keskenmenoja.Mutta toivon, että olisin tiennyt, kun olen täysin omaksunutsuruprosessiKaksi viikkoa sitten keskenmenon diagnoosini jälkeen, että tämä oli mahdollisuus.

Miksi vuotaisit raskauden aikana?

PuhuinPaul Blumenthal, MD, Stanfordin yliopiston lääketieteellisen korkeakoulun perhesuunnittelupalveluiden ja tutkimuksen johtaja oppia Dr. Blumenthalin kokemuksesta siitä, mitä kutsutaan "virheellisiksi diagnooseiksi menetettyjen aborttien".

Kysyin tohtori Blumenthalilta, miksi vuodain niin paljon."Tosiasia raskauden jalansijan perustaminen kohtuun aiheuttaa verenvuotoa", sanoi tohtori Blumenthal."Hormonitasot vaihtelevat, mikä johtaa kohtuun päästämään joskus joihinkin sen vuoristoihin. Yleensä verenvuodon tapauksessa raskauden jatkaminen on heikko. On mahdollista vain diagnosoida ohitettuaborttiJos odotat muutama päivä verenvuodon jälkeen. "

Spotting - pienten määrien vuotaminen silloin tällöin - on normaalia varhaisessa vaiheessa raskauden aikana.Muut kuin hormonitasot ja hedelmöitetty munan implantointi kohtuun, verenvuodon yleisiin syihin varhaisessa raskaudessa voivat sisältää seksiä ja infektioita.

Vaikka verenvuoto on yleistä ja sillä ei ehkä ole vakavaa taustalla olevaa syytä, verenvuodon syitä on vakavampi - kuten keskenmeno.Jos sinulla on jokin seuraavista oireista, sinun pitäisi nähdä terveydenhuollon tarjoaja heti:

  • Voimakas verenvuoto
  • Verenvuoto kipulla tai kouristuksella
  • Huimaus ja verenvuoto
  • Kipu vatsassa tai lantiossa

Uuden tutkimuksen mukaan keskenmenot ja ektooppiset raskaudet voivat johtaa pitkäaikaiseen PTSD: hen

Tapahtuuko väärinkäytöksiä keskenmenot?

Sitä kysyinCharles Lockwood, MD,Etelä -Floridan yliopiston terveydenhuollon ja USF Health -dekaanin varatoimitusjohtaja, USF Health Morsani College of Medicine.

Ennustaminen virheellisesti käsityspäivänä

"Se on melko harvinainen tapahtuma", sanoi tohtori Lockwood, "mutta näemme sen tapahtuvan. Spermat voivat pysyä aktiivisina ja elinkelpoisina naisen lisääntymistiellä jopa kuuden päivän ajan", joten käsitys voi olla paljon myöhemmin kuin yksilö (jaheidän terveydenhuollon ammattilainen) odotettiin.

Dr. Lockwood kertoi näkevänsä tämän yleisimminIVFtai muut avustetun lisääntymistekniikan muodot.

"Jopa kun luulemme tietävämme uskomattoman tarkkuudella, kun käsityspäivä on, voimme olla kolme tai neljä päivää.ovulaatioja/tai alkion implantointi voi tapahtua.Olen nähnyt kaksoset, jotka molemmat kasvavat täysin normaalilla nopeudella, mutta yksi niistä on ollut melkein viikon vapaa. "

Hedelmöityneen muna voi viedä useita päiviä implantin implantoinnin ja aloittamisen aloittamiseen, mikä johtaa alkuperäisiin testeihin ja ultraäänituloihin, jotka näyttävät osoittavan alkion, jota on hidas kehittyä ja siksi todennäköisesti kesken.Itse asiassa alkio on yksinkertaisesti aikataulun takana odotettua myöhemmän implantaationsa vuoksi.

Tekniikan ongelmat

Kysyin myös näkemästäni ultraääni - joka näytti hämärtyneeltä munasolta.Suljettu munasolu on silloin, kun kohtuun hedelmöitetty munaimplantit ja raskauspuss* alkaa kasvaa.puss*ssa ei kuitenkaan ole alkiota.

"Tämä on uusi ihmisen kohtaamat ihmiset", sanoi tohtori Blumenthal."Emme halua ihmisten järkyttyneen [ultraääni] tekniikasta, koska kun katsomme varhaista raskautta, emme voi olla varmoja siitä, millä kolikon puolella olemme tekemässä - raskauden tai kaipauksenabortti.Siksi meidän on odotettava muutama päivä ja testattava uudelleen. "

Tulevaisuudessa voi olla mahdollista mitata HCG-tasoja tarkemmin kotona virtsan testien kanssa, totesi tohtori Blumenthal.Henkilö, joka on epävarma diagnoosistaan, voi pystyä testaamaan päivittäin ja seuraamaan, jos HCG -tasot nousevat tai laskevat.

Yleensä, jos se näyttää keskenmenolta, se on."Veren raskauden hormonitasot nousevat hitaasti tai puss*kohtuSe ei kaksinkertaistu kooltaan asianmukaisesti, se osoittautuu keskenmenoksi ", sanoi tohtori Lockwood." Se ei lopu onnellisesti. "

Soitin amerikkalaiselle synnytyslääkäreiden ja gynekologien korkeakoululle (ACOG) nähdäkseni, onko heillä mitään tietoa tästä ilmiöstä.He eivät kuitenkaan voineet osoittaa minua mihinkään tutkimukseen, joka laskee kuinka monta kertaa raskaana olevat ihmiset ajavat tätä erityisen hullua raskauden vuoristorata.

Vaikka määriä ei ole tarkkaa, raskauden varhainen menetys tapahtuu noin 10 prosentillatunnetut raskaudet.Lisäksi, jos raskauspuss* oli tyhjä alkuperäisessä ultraäänissä ja oli sitten tyhjä toistuvassa skannauksessa vähintään seitsemän päivää myöhemmin, tämä liittyi raskauden menetykseen.

Mitä sinun pitäisi tehdä?

Silti, tohtori Lockwood sanoi: "Jos ei ole raskasta emättimen verenvuotoa, ihmisten ei pitäisi olla kiireellisesti lopettaa raskaus, kunnes he ovat varmojaTietyt [tämä on keskenmeno]. Olen pessimistinen, mutta haluaisin sinun palaavan viikossa. 'Sitten he ovat paremmin valmistautuneita psykologisesti siihen, mitä voi tapahtua. "

TiedänLopeta tämä raskaus.

Vaikka keskenmeno on harvinaista, se on mahdollista diagnosoida väärin.Tämä voi tapahtua, jos käsityspäivämäärä on tosiasiallisesti aikaisempi kuin ennustettu tai jos ultraäänitekniikassa on joitain vaikeuksia.

On normaalia kokea kevyt verenvuoto varhaisessa raskaudessa.Spotting voi tarkoittaa, että muna implantoidaan kohtuun tai hormonitasosi vaihtelevat.

Verenvuoto voi kuitenkin olla merkki keskenmenosta.Jos sinulla on raskasta verenvuotoa yhdessä kivun, huimauksen tai kouristuksen kanssa - hallitset terveydenhuollon tarjoajaa.

Tämä on henkilökohtainen tili väärin diagnosoidusta keskenmenosta.Kaikki ajatukset, kokemukset ja kielen käyttö ovat yksittäisen avustajan.

Oliko tämä sivu avuksi?

False Miscarriage—I Was Misdiagnosed and Still Pregnant (2)Kiitos palautteestasi!

Kerro miksi!

Väärä keskenmeno - minua diagnosoitiin väärin ja vielä raskaana (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 5963

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.