Tunnen liikkumisen vatsassa, mutta negatiivinen raskaustesti (2024)

3

Nainen, jolla on vatsakipuja

Naisella on kouristuksia

Nainen, jolla on vatsakipuja

Tunnen liikkumista vatsassa, mutta minulla oli negatiivinen raskaustesti

Ensimmäinen asia, joka yleensä tulee mieleen, jos tunnet potkuja, heiluttajia tai vatsan liikkeitä, on se, että olet potentiaalisesti raskaana.

Joten kiirehti lähimpään ruokakauppaan kuluttaaksesi rahasi ylihinnoiteltuun raskauskokeeseen.Mene kotiin virtsaamaan sitä pitäen hengityksesi ahdistuneesti ... ja nyt olet suorastaan hämmentynyt.

Raskaustesti sanoo negatiivisesti, mutta olet ehdottomasti varma, että olet ollutTunne liikkeet vatsassa.Joten mitä sinun pitäisi tehdä nyt?Tutkimus on aina hienoa, mutta luulen, että se toi sinut tänne.

Hyvää työtä etkä ole hullu!Usko näitä tunteita, koska on olemassa useita muita syitä, joiden mukaan naiset tuntevat vatsan liikettä, jolla ei ole mitään tekemistä raskauden kanssa.

Voit olla varma, että voimme antaa sinulle vähän suuntaa tässä hämmentävässä ajassa elämässäsi, kun odotat innokkaasti tapaamista ensisijaisen lääkärisi kanssa.

Varmista, että ajoitat tämän tapaamisen aikaisemmin kuin myöhemmin, ja jos tästä ei tule mitään, olet varma, että mitään vakavampaa ei tapahdu.

Tässä artikkelissa

  • On mahdollista, että sinulla on phantom -raskaus
  • Peristalttinen liike suolistossa
  • Kolme erityyppistä suoliston supistusta
    • Segmentoinnin supistukset
    • Antiperistalttiset supistukset
    • Massaliikkeet
  • Suoliston liikkumisen valmistautuminen edellyttää, että suolistosi liikkuu fyysisesti
  • Paksusuolen kouristukset ärtyvään suoliston oireyhtymään liittyvä spontaani supistuminen
  • Merkit raskaus on mahdollista myös negatiivisen raskaustestin jälkeen
    • Sinulla oli erittäin kevyt viimeisen ajanjakso tai sinulla on tarkkailu
  • Ummetus ja turvotus, yleiset raskausmerkit
    • Täytyy pissata useammin
    • Tunne olosi erittäin ulkopuolelle ruokia, joista pidät, tai kääntymään ruokia, joista et pidä
    • Olet paljon ärtyneempi kuin koskaan ennen tai liian emotionaalisesti
  • Tiivistettynä
  • Lähteet

On mahdollista, että sinulla on phantom -raskaus

Phantom -raskaus määritellään uskoksi, että olet raskaana, johon liittyy fyysisiä oireita sen mukana.Koet kaikki normaalin terveellisen raskauden markkerit, vain sikiö ei ole kohdussa.

Vaikka tämä on harvinaista, se voi tapahtua sekä miehille että naisille.Phantom -raskauden saaminen tapahtuu fysiologisesta ja fysiologisesta epätasapainosta tai häiriöstä.

Siksi koet myös kaikki fyysiset oireet;Pahoinvointi, turvotus, selkäkipu.

Ihmiset, jotka kokevat tämän tyyppisiä raskauksia, tekevät raskauskokeen, ja siinä sanotaan kielteinen.Miehille tämä voi tapahtua, kun heidän kumppaninsa on todella raskaana.He alkavat kokea kumppaninsa raskauden oireita.

Sen lääketieteellinen termi on pseudosyeesi, mutta sitä kutsutaan hysteeriseksi raskaudeksi tai vääräksi raskaudeksi.Lääketieteen ammattilaisten somaattisen häiriön mukaan.Muita oireita ovat;oksentelu, epäsäännöllinen kuukautiset ja jopa rintojen muutokset, kuten maidon eritys.

Sinun tulisi tehdä ultraääni tehdä, jos uskot, että sinulla on phantom -raskaus tai ota lääkäri.

Peristalttinen liike suolistossa

Kaikki tarvitsevat sitä, mutta voisitko todella nähdä sen?

Näkymä galleriassaI Feel Movement in My Stomach but Negative Pregnancy Test (4)

Peristaltsis esiintyy useissa paikoissa, kun vartalo vie ruokaa matkalleen hajoamiseen ja pilkottamiseen oikein.Se on kehon tapa käyttää hitaita liikkeen lihaksia supistumisen, kuten liikkeiden luomiseen, kun se työntää ruokaa suolen läpi.

Et voi nähdä sen tapahtuvan kaikilla, mutta ei todellakaan ole harvinaista, että ihmiset huomaavat nämä supistukset tapahtuvat, kun he katsovat kohti vatsansa.

Se voidaan ensin kiinnittää huomionne sen tunteen kautta, kun se tapahtuu ennen kuin näet sen.Älä ole huolissasi, jos näin näyttää olevan.Suoliston liikkuvuutta on yleensä kolme tyyppiä, jonka tietyt ihmiset voivat nähdä ulkoisesti.

Kolme erityyppistä suoliston supistusta

Suolessa on supistuksia koko ajan.Ne ovat vaarattomia ja heidän on tapahduttava kaikissa terveissä yksilöissä.

Segmentoinnin supistukset

Luomalla supistuksia, jotka ovat todella näkyviä paksusuolessa - Hausta.Täällä leikkaustoiminta tapahtuu suolistossa.Lisäksi limakalvo lisätään tällä hetkellä ruokaan valmistelemaan sitä muuhun ruuansulatusprosessiin.

Antiperistalttiset supistukset

Tämä osa näyttää hiukan taaksepäin, se toimii väliaikaisesti hidastamaan ruuansulatusprosessia hidastamalla ruoan liikkeitä.Tämä hitaavan liikkeen aika suolistossa antaa meille optimaalisen ajan absorboida elektrolyyttejä ja jäljellä olevaa vettä ruoasta.

Massaliikkeet

Massiliikkeen supistukset ovat erittäin pitkiä ja hitaita liikkeitä.Tämä nähdään vain suolistossa, tapahtuu vain silloin, kun suolisto toimii puhdistamaan osan suolistosta.

Tämä vie kuitenkin melko paljon työtä, mikä tuottaa suolistojen pitkittyneitä voimakkaita supistuksia, mikä tekee liikkeestä näkyvän muutaman tunnin, kun näin tapahtuu.

Aterioiden välillä suolet ovat tyypillisesti lepotilassa, eivätkä aiheuta häiriöitä vatsassa.Kiinnitä huomiota, jonka todistat nämä supistukset tapahtuvat vatsassa, jos se lisää kehosi ruoansulatusaineen.

Voila!Olet ehkä määrittänyt kokenut kyseenalaisten liikkeiden syyn.

Suoliston liikkumisen valmistautuminen edellyttää, että suolistosi liikkuu fyysisesti

Kun suolet eivät ole kiireisiä jalostus- ja sulatusruokia, ne ovat enimmäkseen lepotilassa.Sitten kun hermosto antaa aterian sulattamiseksi, heistä tulee paljon aktiivisempia kuin odotit.

Ruoansulatusprosessit aktivoituvat heti aterian jälkeen muutaman tunnin ajan aiheuttaen hirvittävän paljon supistuksia, liikkeitä ja lepattavia kuin kaasujen tuntemuksia.

Kaikki kolme edellä mainittua refleksiä ovat kehon tapa pitää ruoka ruoansulatuskanavan oikealla alueella ja peräsuolen selkeästi niin usein kuin mahdollista.

Paksusuolen kouristukset ärtyvään suoliston oireyhtymään liittyvä spontaani supistuminen

Suoliston lihakset ovat säännöllisesti supistuvia.Nämä vaarattomat supistukset eivät aina ole ilmeisiä, vaikka ne ovat välttämättömiä ruoan sulattamiseksi.

Näkymä galleriassaI Feel Movement in My Stomach but Negative Pregnancy Test (5)

Vertailun vuoksi ärtyvän suolen oireyhtymällä oleva henkilö voi kokea toistuvien kouristusten oireita, joiden lihakset ovat jatkuvasti supistuvia.Nämä tarpeettomat kouristukset ovat ilmeisempiä kuin tavalliset lihasten supistukset.

Ärsyttävän suoliston oireyhtymästä johtuvat kouristukset tunnetaan myös spastisena paksusuolena, koska niitä esiintyy niin usein.Se on vain osa ihmisistä, joilla on diagnosoitu ärtyvän suolen oireyhtymä, joka todella kokee spastisen paksusuolen lisäoireena.

Jos koet nämä supistukset, voit nähdä ne ulkoisesti, mutta sinulla on silti anegatiivinen raskaustesti.Jos sinut on jo diagnosoitu, tämä voi olla järkevää.

Varmista, että näet terveydenhuollon tarjoajasi ja keskustele tästä mahdollisuudesta, onko sinulle diagnosoitu ärtyvän suolen oireyhtymä vai et ole.

Tämän vuoksi voi olla muita oireita paksusuolen kouristuksilla, kuten vatsakipu, halu mennä kylpyhuoneeseen, kouristuminen ja turvotus.

Merkit raskaus on mahdollista myös negatiivisen raskaustestin jälkeen

Sinulla oli erittäin kevyt viimeisen ajanjakso tai sinulla on tarkkailu

Jos kuukautisi on hidastunut huomattavasti viimeksi kun sinulla oli sellainen, on silti mahdollista, että olet raskaana ja otit testin liian aikaisin positiivisen tuloksen havaitsemiseksi.Odota muutama viikko ja testata potentiaalinen raskaus uudelleen.

Tärkeys tapahtuu joskus sen jälkeen, kun nainen tulee raskaaksi tai oikein, kun muna istuttaa kohdun seinämään.

Se voi tapahtua heti, kun odotat nähdä kuukautisi tai kaksi tai kolme viikkoa viimeisen ajanjakson jälkeen.Muista, että kaikki naiset eivät kokee tiputtusta tai verenvuotoa raskauden jälkeen.

Ummetus ja turvotus, yleiset raskausmerkit

Kun progesteronitasot nousevat merkittävästi raskauden ensimmäisinä viikkoina, se tuo epätoivotut tuntemukset sen kanssa.Turvotus, ummetus tai kaasu tapahtuuraskauden varhaiset vaiheetuseimmiten.

Jos löydät negatiivisen raskaustestin ja tunnet liikkumisen vatsastasi, on täysin mahdollista, että lopulta vahvistat raskautesi lähitulevaisuudessa.

Täytyy pissata useammin

Hormonaaliset muutokset aiheuttavat raskaana olevan naisen vartalon säilyttämään veden pidättämisen enemmän kuin ei-raskaana olevan ruumiin.

Nämä hormonaaliset muutokset yhdistettynä virtsarakon täyttämiseen useammin ja on tyhjennettävä useammin johtuen hiukan enemmän virtsarakon painetta kasvavasta sikiöstä, saavat raskaana olevat naiset pissaa paljon enemmän kuin tottuneita.

Tunne olosi erittäin ulkopuolelle ruokia, joista pidät, tai kääntymään ruokia, joista et pidä

Yksi ensimmäisistä merkeistä, jotka olen koskaan huomannut raskaaksi, samanlainen kuin monet muut raskaana olevat naiset, on vahva halveksija ruokia, joista olen kerran nauttinut.

Jopa tiettyjen ruokien haju tekisi vatsani kääntymään kokonaan.Samanaikaisesti huomasin, että ruoat, joista en koskaan nauttinut, olivat nyt ... todella hyviä.

Jos huomaat, että sinulla on vastenmielisyyksiä tiettyihin ruokia tai hajuja, tämä voi olla vankka indikaattori, että olet raskaana myös negatiivisen raskaustestin jälkeen.

Sitä voi tapahtua päivästä toiseen, monet naiset löytävät helpotusta seuratakseen heidän halunsa kanssa sen sijaan, että taistelisivat heitä vastaan.On aina parasta kuunnella vartaloasi mielesi yli.

Näkymä galleriassaI Feel Movement in My Stomach but Negative Pregnancy Test (6)

Olet paljon ärtyneempi kuin koskaan ennen tai liian emotionaalisesti

Mielialan vaihtelut eivät ole harvinaisia raskaana olevilla naisilla, he saattavat tuntua onnelliselta hetkestä sitten vihaiseksi seuraavana.Tämä johtuu siitä, että hormonit muuttuvat niin nopeasti kehossa.

Kun kehosi jatkaa raskautta varhaisessa vaiheessa, myös aivojen välittäjäaineet muuttuvat, tämä voi saada sinut tuntemaan olosi liian emotionaalisesti positiiviseksi ja negatiiviseksi.

Aivojen kemialliset läpäisimet muuttuvat yhtä nopeasti.Monille ihmisille se on samanlainen kuin PMS -oireet, mutta muille he kuvaavat sitä tunteen vaistomaisesti "pois".

Tiivistettynä

Jos tunnet liikkumista vatsassa, mutta saat negatiivisen testituloksen.Se voi johtua monista raskauden ulkopuolella olevista tekijöistä.

Suurin osa niistä on vaarattomia tai helposti kiinnitettäviä.Ensisijaisen lääkärisi näkeminen osoittaa sinut viime kädessä oikeaan suuntaan - matkalla paranemiseen.

Tai ehkä se olisi jotain yhtä luonnollista kuin peristalttisi.Ruuansulatukseen tarvittavien suoliston luonnollinen liike.

Kaikki ovat erilaisia, tiedä vain, ettet ole hullu vain siksiraskaustestiTuli negatiivinen ja näet liikettä alavatsassa.Tarkista se mielenrauhan.

Lähteet

Paksusuolen kouristukset - terveyslinja

Väärä raskaus (pseudosyesi) - kasvaa webmd: n mukaan

Nähdä ja tuntea liikkumista vatsassani, mutta ei raskaana - babycenter

En ole raskaana, joten miksi tunnen potkimisen?- Keltaiset sivut

Tuntuu siltä, että vauva liikkuu sisälläni, mutta en ole raskaana.Mikä se voi olla?- Quora

Voitko vahvistaa raskauden tekemättä testiä?- Äiti -risteys

Ihmisen koorion gonadotropiinihormoni (HCG) - Hormonin terveys

Tunnen liikkumisen vatsassa, mutta negatiivinen raskaustesti (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 5955

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.