Kymmenen parasta tekemistä ennen tyräleikkausta (2024)

16. syyskuuta 2019

Top 10 Things To Do Before Hernia Surgery (1)

1. Älä paniikkia tyräleikkauksesta

Vammojen, sairauksien ja muiden lääketieteellisten diagnoosien avulla on luonnollisesti ahdistus ja yleinen levottomuus.Herniat ovat melko yleisiä, ja asiantuntijan käsissä ne korjataan erittäin luotettavasti.Joten pysy rauhallisena.Ehkä se on helpompaa sanoa kuin tehdä, mutta luota prosessiin.Sinulla on hieno.Voit nähdä, mitkä useimmin kysyttyjä kysymyksiä liittyvät tässä tyräänKattava osa.

2. Valitse asiakirja

Ensimmäinen askel jokaiselle, jolla on tyrä (joka voi edellyttää kirurgista korjausta) onValitse heille sopiva tyrä -asiantuntija.Kysy ensihoidon tarjoajalta hänen suosituksistaan.Suorita verkkotutkimusta alueellasi olevista paikallisista asiantuntijoista.Keskustele perheenjäsenten ja ystävien kanssa, joilla on ollut tyräkokemuksia.Kun löydät kirurgin, jonka kanssa olet varma, se tekee tyrän korjausmatkasta paljon sujuvamman.

3. Katso asiakirjasi

Kun olet tehnyt tapaamisen tyräkirurgisi kanssa, sinut on tarkoitus suunnitella ennen op-tutkimusta ja tapaamista leikkauskeskuksen joukkueen kanssa.Yhdessä,He vastaavat kysymyksiisija laadi toimintasuunnitelma turvallisimmalle ja todistetulle kirurgiselle toimenpiteelle.Kun siirryt tähän kokoukseen, valmistaudu yleisillä tiedoilla, mukaan lukien:

  • Oireet:Kuinka kauan sinulla on ollut epämukavuutta?Onko oireesi muuttunut tai pahentunut viime aikoina?
  • Aikaisempi leikkaus ja lääketieteellinen tieto:Oletko mitään lääkitystä?Onko sinulla muita diagnosoituja tiloja?Onko sinulla ollut hernialeikkausta aiemmin?Jos sinulla oli röntgenkuvia tai skannauksia, muista viedä ne alkuperäiseen tapaamiseen.Se voi säästää uuden vierailun.
  • Kysymykset:Kirjoita kaikki kysymyksesi herniaista, kirurgisista korjauksista ja palautumisohjeista.Lääketieteellinen tiimisi vastaa heille alkuperäisen kuulemisen aikana.Tässä ovat7 kysymystä, jotka sinun tulee kysyä kirurgilta

4. Vakuutustiedot

Työskentele valitsemasi kirurgin ja tiimin kanssa varmistaaksesi, että kaikki vakuutus- ja maksutiedot on silitetty ennen leikkauspäivää.Monet vakuutusyhtiöt vaativat edelleen ensisijaisen hoidon tarjoajalta.Nämä viittaukset on oltava paikoillaan, ennen kuin useimmat tyrä -asiantuntijat voivat nähdä sinut.Tarkista omalla vakuutusyhtiölläsi hyvissä ajoin ennen tapaamista.Tämä poistaa stressit, jotka ovat olemassa, kun et ole varmaleikkauksen taloudelliset näkökohdat.

5. Yleinen hyvinvointi ennen leikkausta

Pidä hyvää huolta itsestäsi päivinä/viikkoina, jotka johtavat leikkaukseen.Syö hyvin, pysy hydratoituneena, liikunta tasoilla, jotka eivät aiheuta liiallista kipua tyrälle ja saavat paljon unta.Muista #1 - Yritä pitää positiiviset näkymät - yli miljoona ihmistä käy läpi hernialeikkauksen vuosittain Yhdysvalloissa.

6. Preop-testit

Vain ihmiset, joilla on aiemmin olemassa olevat sairaudet ja yli 65-vuotiaat, voivat joskus vaatia veripide tai EKG.Kirurgisi tekee tiivistä yhteistyötä leikkauskeskuksen tai sairaalan kanssa.He päättävät, onko sinulla testausta ikän, kuntotason, olemassa olevien sairauksien, aikaisempien leikkausten, lääkityskäytön jne. Perustumisen perusteella yleisimmät preoperatiiviset testit ovat verikokeet ja EKG.Nämä testit tehdään yleensä viikossa tai kaksi ennen leikkausta.Ne voidaan usein tehdä perusterveydenhuollon tarjoajan toimistossa.

7. Lääkitysohjeet

Viikkoa ennen leikkausta haluat seurata kaikkia lääkärisi käskyjä, mukaan lukien:

  • Jos käytät säännöllisesti veren ohennusaineita tai aspiriinia, perusterveydenhuollon tarjoajasi tai kardiologisi neuvoo sinua, jos nämä lääkkeet on turvallista pysäyttää ennen leikkausta.
  • Älä ota ruokavaliolääkkeitä, tiettyjä kasviperäisiä lisäravinteita, kuten St. John's Wort tai E -vitamiini
  • Jos sinulla on sydämen olosuhteet ja ota sydänlääkkeitä, muista koskettaa perushoitotuotteen tai kardiologin kanssa.Useimmat potilaat käyttävät näitä tärkeitä lääkkeitä jopa leikkauksen aamuna vettä.
  • Jos lääkäri antaa sinun ottaa lääkkeitä leikkauspäivänä, ota ne vain pienellä siemailla vettä.Älä syö mitään leikkauspäivänä, koska se voi lykätä leikkausta omaa turvallisuuttasi varten.

8. Yleiset ennakkohallinnot

  • Potilaiden ei tulisi syödä tai juoda mitään keskiyön jälkeen illalla ennen leikkausta.Noudata näitä ohjeita tarkalleen, koska jos et leikkaa leikkausta.
  • Ota kylpy tai suihku ennen kuin tulet leikkaukseen.
  • Älä levitä voiteita, hajusteita, deodorantteja tai kynsilakkaa ennen leikkausta.
  • Älä ajele kirurgista sivustoa itse.Tiimisi huolehtii siitä.
  • Ota korut pois, mukaan lukien korvakorut ja lävistykset.
  • Jos käytät piilolinssejä, sinua pyydetään poistamaan ne ennen toimenpidettä.

9. Tiedä mitä odottaa leikkauksen jälkeen

Tarkista kirurgisileikkauksen jälkeiset ohjeetverkossa aina kun mahdollista.Leikkauksen tapaamisen aikana tai sen jälkeen sinun tulisi oppia mitä odottaa leikkauksen jälkeen.Sinun pitäisi tietää mitä odottaa kipu- ja kipulääkkeistä.Sinun pitäisi tietää, milloin voit ajaa leikkauksen jälkeen - se ei ole koskaan leikkauspäivä.Työhön palaaminen riippuu siitä, mitä teet ja millaista tyrää olet korjattu.Älä unohda kysyä näitä tärkeitä kysymyksiä alkuperäisen kuulemisen aikana.

10. tietoinen suostumus

Olet melkein kotona!Sisäänkirjautumiseen allekirjoitat tietoisen suostumuslomakkeen.Allekirjoittamalla tunnustat, että ymmärrät menettelyn;että lääkärisi on keskustellut leikkauksesta ja sen mahdollisista riskeistä;Ja että tiedät mitä lääkkeitä saat (jos sellaista on).Jos sinulla on kysyttävää leikkauksesta, ota kirurgisi leikkausta edeltävinä viikkoina, koska leikkauspäivä on kiireinen eikä ihanteellinen aika kysyä kysymyksiä leikkauksesta.Usein on parempi soittaa tai jopa mennä sisään toiseen tapaamiseen tuntea olonsa mukavaksi ja tietoiseksi.

Kuten useimmat kirurgit, opimme sinut läpi koko prosessin, joten sinulla on täydellinen käsitys kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää.Missiomme on saada tyrä korjaamaan niin helppoa ja kivutonta kuin se voi olla.Palaat normaaliin rutiiniin nopeasti!

Dr. Michael Reinhornon asiantuntija nenästä ja napanuorassa.Hän aloitti harjoituksensa yleisenä kirurgina vuonna 2001, ja vuonna 2012 hän siirtyi keskittymään tyräpotilaiden hoitoon.Vuonna 2018 hän perusti Boston Hernian, ambulatorisen leikkauksen käytännön, joka keskittyi yksinomaan tyräleikkaukseen.Vuonna 2020,Dr. Nora Fullingtonrekrytoitiin hänen työstään yleiskirurgina, missä hän suoritti satoja laparoskooppisia tyräkorjauksia Bostonin tyrään, missä tohtori Reinhorn koulutti hänet intensiivisesti.avoin preperitoneaalinenjaPitäätekniikat.Yhdessä lääkärin avustajatiiminsä kanssa he suorittavat noin 800 tyräleikkausta vuosittain.Molemmat kirurgit tarjoavat räätälöidyn lähestymistavan jokaiselle potilaalle ottaen huomioon yksittäiset potilastekijät päättääkseen, suositellaanko leikkausta vai ei, minkä tyyppinen korjaus (avoin, laparoskooppinen, verkko, ei-verkko) on paras ja minkä tyyppinen anestesia on turvallisinta.Bostonin tyrässä keskitymme jokaiseen potilaan jokaiseen potilaaseen ja parantamaan jatkuvasti omia kirurgisia tekniikoitamme ja tuloksia.Teemme tämän osallistumalla erilaisiin herniayhdistyksiin, tutkimalla omia tuloksiamme kansallisen tietokannan kautta ja julkaisemalla tietojamme vaikuttaaksemme herniapotilaiden hoitoon kansallisesti ja kansainvälisesti.Boston Hernia on tytäryhtiöharjoitteluMassa kenraali Brighamjärjestelmä.Mass General Brighamin toiminnan lisäksiNewton-Wellesleyn sairaala, Tarjoamme hoitoa ambulatorisissa leikkauskeskuksissa Walthamissa, MA: ssa ja Derry, NH.

Kymmenen parasta tekemistä ennen tyräleikkausta (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated:

Views: 6462

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.