10 tärkeää askelta päästä eroon C-osiohyllystäsi | Äitiyden nostaminen (2024)

Tämä viesti saattaa sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että saan palkkion, jos ostat linkkieni kautta, ilman lisäkustannuksia sinulle. Ole hyvä ja luetäydellinen paljastaminenLisätietoja.

En koskaan edes kuullut lauseista "c-osion hylly", "c-osion läppä", c-osion pooch tai "c-osion ulkonema" ennen kuin sain odottamattoman c-osion. Aloin googlata, miksi osa synnytyksen jälkeisestä tyhjentyneestä vatsastani roikkui c-leikkausviilloni päällä.

Tällaista ei ole koskaan ennen tapahtunut ja olin järkyttynyt. Olin itsetietoinen ja huolissani siitä, ettei keskivartaloni enää koskaan näytä samalta. Ja niin paljon kuin olen tutkinut kuinka päästä eroon c-osahyllystä - löysin vain vatsaharjoituksia.

Kun olin työskennellyt koko vuoden synnytyksen jälkeisen vartaloni parissa ja yhdeksän vuoden kokemukseni painonnosto- ja ravitsemusalalla, minun piti koota 10 tärkeää askelta päästäkseni eroon c-osion hyllystäsi (c-osion läppä, puss*). , ylitys tai miksi sitä haluatkaan kutsua).

10 Crucial Steps To Get Rid Of Your C Section Shelf | Lifting Motherhood (1)

Onko c-osan läppä täällä jäädäkseen?

Tähän on vaikea vastata. Syynä on se, että kaikki kehomme eivät ole samanlaisia. Meillä ei ole sama geneettinen rakenne, ja on niin monia muuttujia, kuten kuinka monta lasta sinulla on ollut, elämäntyylisi ja muut asiat.

Uskon kuitenkin, että jos ihosi voi hyvin vauvasi (tai vauvojen) jälkeen, olit keskipainoinen ennen raskautta ja olet erittäin motivoitunut saamaan kuntoasi ja parantamaan elämäntapaasi - c-osastosi läppäsi on paras. ehdottomasti EI tänne jäädäkseen.

Olen nähnyt uskomattomia muutoksia, ja siksi uskon, että elämäntapamuutokset, mukaan lukien sekä ruokavalio että liikunta, voivat olla niin tehokkaita.

Kuinka päästä eroon C-osahyllystä

Eeek. Käydään läpi nämä tärkeimmät vaiheet, jotka saivat tyhjentyneen vauvankupin takaisin sinne, missä se oli, ja kiristyi hitaasti mutta varmasti uudelleen. Älkää ymmärtäkö minua väärin, vatsan ihoni ei tule koskaan olemaan niin kireä kuin ennen lapsen syntymää (ellei minulla ole vatsanleikkausta tai jotain), mutta se on melko lähellä sitä, missä se oli ennen raskautta .

1. Toivu kokonaan

Ensinnäkin, ole hyvä ja istu saaliisi alas ja anna kehosi parantua. Et voi odottaa näkeväsi edistystä, jos et ole täysin toipunut. Ja viimeinen asia, jonka haluat tapahtuvan, on, että viiltosi avautuu ja saa tartunnan.

Suosittelen lämpimästi odottamaan 6 viikon synnytyksen jälkeiseen tapaamiseen, jotta saat lääkäriltäsi vihreän valon jatkaaksesi normaalia toimintaa. Vaikka alkaisit käydä kuntosalilla tai treenata, ota se aluksi hitaasti. Et halua työntää kehoasi liian pitkälle suuren vatsaleikkauksen, kuten c-leikkauksen, jälkeen.

2. Syö terveellisesti

Tämä ei ole ajattelua. Jos haluat haluamasi vartalon, et voi odottaa herääväsi yhtenä aamuna sen kanssa, jos olet syönyt paistettua, sokeripitoista ja prosessoitua ruokaa. Käytä aikaa makrosi opettelemiseen, jotta voit mahtua yhteen tai kahteen munkkiin joka viikko. Tai se 400 kalorin Starbucks-juoma, jota olet kaivannut. Lue toinen blogikirjoitukseni yksinkertaisista makroistatässä.

Ravitsemuksen oppimisen ohella suosittelenvalmistamassa ruokaasikoko viikon ajan tai muutaman päivän kerrallaan, joten et todennäköisesti ota pikaruokaa. Ruoan valmistaminen etukäteen sekä kalorien ja makrojen seuraaminen ovat tärkeitä painonpudotuksessa.

3. Harjoittelu

Helpottaa takaisin harjoittelua. Käytä 20–30 minuuttia harjoitellaksesi ensimmäisen viikon tekemällä kevyitä kehonpainoharjoituksia. Nosta sitten painoasi esimsisältäen käsipainotkun saat lisää voimaa ja sinusta tuntuu, että olet valmis ottamaan lovin.

Ensimmäiset kuukaudet c-leikkauksen jälkeen tein enemmänAerobinen liikuntakuin painonnostossa. Kun paranin enemmän, tein noin 50/50. Ja sitten aloin painonnostossa enemmän kuin kardio. Painojen nostaminen tai voimaharjoittelu voi auttaa sinua rakentamaan laihaa lihaksia, mikä puolestaan ​​​​polttaa rasvaa. Jos et ole kovin pitkä juoksija, koon koon vaihtoehtoisia kardioharjoituksia, joita voit tehdätässä.

4. Nuku

Tarvitset ehdottomasti unta. MukaanSleep FoundationLukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että rajoittunut uni ja huono unen laatu voivat johtaa aineenvaihduntahäiriöihin, painonnousuun ja lisääntyneeseen liikalihavuuden ja muiden kroonisten terveyssairauksien riskiin.

Kehosi palautuu ja palautuu jokaisen unijakson aikana. Se ei vain auta painonpudotuksessa, vaan se auttaa myös mielenterveyttäsi, ihon palautumista (erityisesti c-osion arpien kohdalla) ja auttaa minimoimaan synnytyksen jälkeistä hiustenlähtöä.

5. Juo vettä

Vesion niin monia hyödyllisiä komponentteja. Emme rehellisesti käytä vettä niin kuin meidän pitäisi. Se auttaa sinua laihduttamaan, huuhtelemaan kertyneitä myrkkyjä ja kehosi imemään vettä ja sen etuja. Käyn läpi useita eri tapojalisää päivittäistä vedenkulutustasi.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Kuinka lopettaa synnytyksen jälkeinen hiustenlähtö ja edistää uusien hiusten kasvua kerran kaljuuntuneelta äidiltä

Ainoa C-leikkausarpien ja synnytyksen jälkeisen palautumisen opas, jonka tarvitset Fit Mamalta

15 synnytyksen jälkeistä painonpudotusvinkkiä ja kuinka laihtua vauvan jälkeen

6. Leikkaa pois sokeri

Sokerin poistaminen on paljon vaikeampaa kuin odotamme. Tiedän, että kun juon sokeria, se on niin koukuttavaa ja minun on niin vaikeaa lopettaa kylmää kalkkunaa. Paras tapa päästä eroon sokerista on heittää kirjaimellisesti pois tölkit tai pullot soodaa, heittää pois kaikki sokeripalat jääkaapissa, pakastimessa tai ruokakomerossa ja yksinkertaisesti heittää ne pois.

Jos sinulla ei ole sitä helposti saatavilla keittiössä, et todennäköisesti tartu ja pureskelet. Sokeroitujen juomien poistaminen saattaa olla ensimmäinen askel.

7. Hiero arpisi

Olet ehkä kuullut tai et ole kuullut arpisi hieromisesta muilta c-osion äideiltä. Mutta c-osan arven hieronta auttaa hajottamaan arpikudoksen, jolloin ihon ulkonäkö vähenee. Ja c-osan arven alle muodostuvan arpikudoksen hajottaminen auttaa tasoittamaan tämän alueen.

8. Tee HIIT-harjoituksia

HIIT tarkoittaa korkean intensiteetin intervalliharjoittelua. HIIT-harjoitukset auttavat polttamaan kaloreita myös harjoituksen jälkeen. Tästä syystä ne ovat yksi suosikeistani.

Lue minun11 suosikki HIIT-harjoitusta, joilla voit polttaa rasvaa nopeasti!

9. Syö ruokia, jotka voivat kiristää ihoasi

Ruoat, joissa on runsaasti c-vitamiinia, sisältävät sinkkiä, ja valkosipuliruoat ovat osoittaneetauttaa kiinteyttämään ihoaedistämällä tuotantoakollageenija elastiinia.

10. Käytä harjoitusvyötärökäärettä

Rakastan käyttää ahiki vyötärökäärevyötärölläni kardioharjoittelun aikana, koska se auttaa minua hikoilemaan vatsa-aluettani. Tällainen kääre ei purista rintakehääsi yhteen, kuten muut korsettimaiset vyötärötreenaajat tekevät. Se on tarkoitettu pääasiassa treenaamiseen, jotta vatsasi hikoilee hyvin ja lopulta auttaa sinuamenettää senttejä keskiosan ympäriltä.

Johtopäätös

Muista, että tulokset eivät tapahdu yhdessä yössä. Ota se päivä kerrallaan, voita voittolta ja anna pienten saavutusten summautua. Ja ylitöiden jälkeen jatkuvan ponnistelun ja kovan työn jälkeen huomaat muutoksia c-osastohyllyssäsi. Sen ympärillä oleva iho näyttää kireämmältä, hyllystä tulee vähemmän havaittavissa, ja kaiken kaikkiaan tunnet itsesi paljon paremmaksi ja sinulla on energiaa olla entistä aktiivisempi. Tämä muuttaa viime kädessä elämäntapasi terveellisiksi.

10 Crucial Steps To Get Rid Of Your C Section Shelf | Lifting Motherhood (2)
10 tärkeää askelta päästä eroon C-osiohyllystäsi | Äitiyden nostaminen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated:

Views: 5402

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.